Duminica 28 Aprilie

„Light Up your Winter Holidays” la Iulius Mall Cluj cu Circus Christmas, într-un regal al bucuriei orchestrat de Moș Crăciun și acompaniat de colinde


Save the date – 6 decembrie 2023! Adu-ți întreaga familie la Iulius Mall Cluj pentru „Light Up your Winter Holidays”! O să-ți placă tematica Circus și luminițele, care pun în scenă într-un mod magic un spectacol complet. Vino să îl întâlnești pe Moș Crăciun, bucură-te de o paradă specială și un concert de colinde! Împreună dăm start celui mai așteptat sezon, prin aprinderea decorațiunilor de sărbători! Pregătește-te pentru un final de seară memorabil, presărat cu micile ghidușii ale clovnilor puși pe fapte îndrăznețe și deciși să îți demonstreze abilitățile fascinante!

Mulțimea freamătă de nerăbdare în așteptarea celui mai frumos moment din an, iar spiritul Crăciunului pătrunde în fiecare colțișor al sufletului nostru odată cu cel mai așteptat eveniment, aprinderea luminilor de Crăciun din Iulius Mall, ce va avea loc pe 6 decembrie, la ora 18.00, în Atrium Principal – Curtea de Onoare.

La marele eveniment „Light Up your Winter Holiday”, arlechinii hazlii ai moșului vor porni în cea mai feerică și veselă paradă, începând cu ora 17.50, în zona Auchan, către intrarea principală. Moș Crăciun va petrece și ceva timp alături de micuți pentru că vrea să le asculte „micile secrete”. Și poate chiar să le spună și câteva dintre trucurile pe care le folosește pentru a le aduce exact cadourile dorite. De la ora 19.00, Moș Crăciun alături de alaiul său va începe să colinde prin Iulius Mall.

Pentru a intra în atmosfera festivă, te vei putea relaxa ascultând, de la ora 18:15, concertul de colinde al Kids Sing Academy. Te invităm să descoperi decorațiunile de Crăciun din Iulius Mall, unde atmosfera este încărcată de spiritul sărbătorilor și de spectacol, iar colindele răsună. Delectează-te cu o ceașcă de ceai, în timp ce admiri decorațiunile vesele și figurinele-acrobați care sfidează gravitația!

„Light Up your Winter Holidays”, la Iulius Mall Cluj!

Comentarii Facebook