Gestul extraordinar al unei clujence, a ajutat o mămică din Teleorman fără să ezite: „Mă gândeam să scriu anonim, dar m-am răzgândit”


Clujenii sunt oameni cu suflet mare! Lucru demonstrat de fiecare dată prin micile gesturi pe care sunt dispuși să le facă pentru cei care le cer ajutorul. O mămică din Teleorman avea nevoie de două ii sau două costume populare pentru fiii săi de 8 și 9 ani și a cerut ajutorul mămicilor din Cluj, care nu au ezitat nicio secundă să o ajute.

Femeia care locuiește într-o localitate din Teleorman a precizat că nu are nevoie de bani, tot ce voia era să găsească pentru fii săi două ii care să le permită să meargă la o serbare, la biserică. Portul tradițional se găsește adesea la prețuri piperate, iar femeia nu-și permite acum să le cumpere băieților asemenea lucruri. 

„Bună, mă gândeam să scriu anonim, dar m-am răzgândit, până la urmă trebuie să ne asumăm și eu una asta o să fac. În primul rând vreau să vă spun că nu sunt din Cluj-Napoca, dar dacă cineva vrea și poate să mă ajute, v-aș fi foarte recunoscătoare.

Mămici, am făcut postarea în rugămintea dacă cineva mă poate ajuta cu două costume populare de băieți 8 ți 9 ani, sunt foarte multe pe internet, dar nu-mi permit să le iau. Cel mai ieftin este 90 de lei și nu am momentan. 

Băieții își doresc să meargă la biserică, acolo au serbarea, dar le cer costume tradiționale. Poate vă dau ceva la schimb, habar nu am. Am nevoie pe 8 decembrie. Vă rog frumos, NU DORESC BANI, vreau doar două costumașe, împrumut sau dau ceva la schimb”, a transmis Ionela, mamă a doi băieți, din Teleorman, pe un grup destinat mămicilor din Cluj. 

O mămică din Cluj-Napoca s-a oferit să-i cumpere două ii fără să ezite.

„Ce mărime poartă băieții mai exact? Aș vrea să le cumpăr cadou câte o ie pentru fiecare, dacă sunteți de acord”, a intervenit o mămică din Cluj, la scurt timp.

Mămica din Teleorman a acceptat: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, mulțumesc mămici, mă înclin în fața d-voastră”.

Comentarii Facebook