Liberalii au plantat flori în gropile din Cluj-Napoca, de pe strada Fabricii - FOTO

 

Un grup de consilieri liberali au plantat, luni dimineața, panseluțe în gropile de pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca. 

 

La acțiunea denumită ”Clujul prinde rădăcini” au participat consilierii locali Ovidiu Florian, Dan Tarcea și Doru Stoica. Aceștia au ales câteva gropi de pe strada Fabricii, unde au plantat panseluțe și au pus pancarte pe care au scris ”Clujul prinde rădăcini”.

 

Au loc multe accidente în Cluj-Napoca, cei din colonia Sopor au asfaltat strada. Vrem să fim Capitală Culturală Europeană, nu capitală culturală a gropilor. Acesta este semnalul nostru de alarmă şi acesta este sensul protestului nostru, ceea ce se întâmplă la Cluj nu este în regulă şi trebuie să se schimbe urgent”, a declarat Dan Tarcea.

 

Consilierul Ovidiu Florian a spus că vrea să îi atragă atenția primarului Emil Boc, care planta la acea oră pomi pe Bulevardul Muncii, că adevăratele probleme ale clujenilor sunt gropile. ”Noi vrem să sensibilizăm clujeanul de rând prin plantarea de muşcate, flori frumoase în gropile din asfalt. Am cumpărat mai multe flori, traficul nu nu-a permis să punem în gropile de pe mijlocul drumului, am pus pe marginea drumului pentru a nu periclita traficul”, a spus Ovidiu Florian.

 

Primarul Emil Boc nu a părut deranjat de acțiunea colegilor lui din Consiliul Local Cluj-Napoca, aflați în opoziție. ”Orice plantă dă oxigen, este bine venită, orice se plantează în ţara asta e bine. Fiecare stradă are programul de asfaltare, întotdeauna veţi găsi o groapă undeva, nu există oraş perfect să nu aibă o groapă”, a declarat Emil Boc, prezent luni dimineața la acțiunea de plantare de copaci în Pădurea Clujenilor, de la capătul Bulevardului Muncii.

 

10.000 de copaci plantați în ”Pădurea Clujenilor”, de la capătul Bulevardului Muncii - Galerie FOTO

Comentarii Facebook