10.000 de copaci plantați în ”Pădurea Clujenilor”, de la capătul Bulevardului Muncii - Galerie FOTO

 

Primăria Cluj-Napoca a lansat luni, 15 aprilie, o acțiune amplă de plantare a 10.000 de arbori în ”Pădurea Clujenilor”, de la capătul Bulevardului Muncii.

 

Începând de luni, alături de voluntari din toate sectoarele de activitate, vom planta peste 10.000 de arbori în cadrul unei ample acțiuni de împădurire a unei arii din zona Bulevardului Muncii. Rata de prindere până acum a fost de circa 60% și avem încredere că printr-un efort comun, susținut, vom putea crea pentru comunitatea noastră Pădurea Clujenilor”, a declarat primarul Emil Boc, făcând referire și la plantările care au fost făcute în acea zonă anii trecuți.

 

În fiecare zi a săptămânii vor fi invitați la plantări angajații diverselor instituții din Cluj-Napoca:

 

- Luni, 15 aprilie, ora 11:00 - deschiderea oficială - Ziua presei, bloggerilor, a administrației publice locale și a companiilor private;

- Marți, 16 aprilie - Ziua instituțiilor militarizate: Armata, ISU, Jandarmerie, Poliție;

- Miercuri, 17 aprilie - Ziua instituțiilor de învățământ: Inspectoratul Județean Cluj, organizații studențești, licee;

- Joi, 18 aprilie - Ziua sportivilor;

- Vineri, 19 aprilie - Ziua tinerilor și voluntarilor - tinerii implicați în proiectul Capitalei Europene de Tineret, Youth@Cluj-Napoca 2015, voluntarii primăriei, angajati ai companiilor clujene și orice persoană dornică să colaboreze cu Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook