Mocirla de lângă Cluj Arena îi enervează pe părinți - FOTO

 

Un spațiu generos de lângă Cluj Arena, pe care ar putea fi amenajată o parcare, s-a transformat într-o adevărată ”mlaștină”.

 

Lângă parcul de joacă, în imediata apropiere a stadionului Cluj Arena, ar fi trebuit să fie un loc de parcare civilizat, demn de stadionul de 5 stele și de parcul central, frumos amenajat din fonduri europene. Am fost uluit să văd cât de indiferente sunt autoritățile, care au lăsat acolo să se formeze o adevărată mlaștină. În acest loc ar fi trebuit să fie o parcare unde oamenii care vin cu copiii la locul de joacă să aibă unde să își pună mașinile. Din păcate se parchează pe aleea pietonală, care duce către stadion, care se degradează pe zi ce trece. Mă deranjează faptul că lângă o oază de verdeață și lângă un stadion atât de modern nu suntem în stare să amenajăm o parcare civilizată și să scăpăm de acest loc care ne face de rușine orașul”, ne-a scris Mihai Morar, un clujean care a realizat și fotografiile duminică, 14 aprilie, la orele amiezii.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook