Laptisorul de matca - Produsul ce previne maladia ALZHEIMER il gasesti la Targul de apicultura de la Cluj-Napoca FOTO


Expozantii Targului de apicultura de la Casa de Cultura a Studentilor au adus cu ei numeroase produse naturale, care ajuta la buna functionarea a organismului.

Laptisorul de matca previne maladia Alzheimer, combate oboseala si protejeaza organismul de infectii.

"Este un adversar bun in cazul in care un om are probleme de sanatate. Ajuta mult la buna functionarea a organismului. Ii ajuta pe cei care sufera de anxietate sau depresie", spune Petru Simule, unul dintre expozanti prezenti la "Targul pentru un viitor sanatos".

De asemenea, uleiul de catina este un produs extrem de efecient si "ajuta la detoxifiere, imunitate si previne gripa. Aici, la noi, se poate servi la pahar sucul de catina. Este 2 lei paharul si este extrem de eficient. Indicat este sa se consume 2 pahare pe zi, insa nu este rau daca aceasta limita este depasita. Este un produs obtinut natural. Este o bomba de vitamine. Lucram zilnic la procesare si rezultatele se vad", a mai spus Petru Simule din Garbou, judetul Salaj.

La "Targul pentru un viitor sanatos" se mai gasesc si pasta de macese, spray de gat cu tinctura de propolis, miere de salcam cu fructe uscate, dar si dulceturi de difeite feluri, toate preparate in mod natural.

 

Uleiul de catina expus la "Targul pentru un viitor sanatos" TRATEAZA CANCERUL! FOTO

 

Programul targului:

3 martie 2012
9.00 - Deschiderea targului
9.00 - 17.00 - Sectiunea comerciala

4 martie 2012
9.00 - 17.00 – Sectiunea comerciala
11.00 - Deschiderea sectiunii de comunicari.

Intrarea este libera.

 

Articol de Anca Baciu

 

 

Comentarii Facebook