Uleiul de catina expus la "Targul pentru un viitor sanatos" TRATEAZA CANCERUL! FOTO

 

Uleiul de catina este doar unul dintre produsele naturale expuse la "Targul pentru un viitor sanatos", ce vine in ajutorul celor bolnavi de cancer.

"Uleiul de catina vindeca si cancerul in faze incipiente. Pentru ca efectele sa fie vizibile, trebuie consumat constant, pe o perioada minima de sase luni", spune laboranta Maria Rotaru.

Produsul este conceput intr-un mod cat se poate de natural, fara aditivi, antibiotic si fara zahar.

 

"Toate produsele pe care le avem sunt naturale. In ele se gaseste numai fructul si mierea. Nimic altceva. Nu contin aditivi, antibiotic si nici zahar. Lucram zilnic pentru aceste produse din '93. Exportam si in afara tarii aproximativ 20.000 de tone de produse in Italia, Germania, Franta, Polonia, Austria si chiar Marea Britanie, ceea ce pentru noi reprezinta un plus fata de alti producatori din Romania", mai spune Maria Rotaru.

Printre produsele expuse de firma Termot - Dobre si fiii, se mai numara si tinctura de propolis, mierea de salcam, mierea de menta, de zmeura, de tei, mierea poliflora, laptisor de matca, propolisul, ceara de albine, crema taraneasca sau siropurile de fructe, in amestec cu mierea de salcam ecologica.

Targul de apicultura tine pana maine, 4 martie si se deschide incepand cu ora 9.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde pe langa produsele de consum, se gasesc si echipamente de protectie pentru lucrul cu albinele, unelte pentru lucru in stupina sau medicamente pentru albina.

 

Laptisorul de matca - Produsul ce previne maladia ALZHEIMER il gasesti la Targul de apicultura de la Cluj-Napoca FOTO

 

Programul targului:

3 martie 2012
9.00 - Deschiderea targului
9.00 - 17.00 - Sectiunea comerciala

4 martie 2012
9.00 - 17.00 – Sectiunea comerciala
11.00 - Deschiderea sectiunii de comunicari.

Intrarea este libera.

 

Articol de Anca Baciu

Comentarii Facebook