Miercuri 24 Aprilie

Lacul de lângă Iulius Mall miroase urât! Parcul a fost amenajat pentru că existau interese mari - FOTO

 

Parcul de lângă Iulius Mall Cluj a fost amenajat frumos pentru obținerea autorizației de construcție a unui imobil de birouri, dar lacul este sub orice critică.

 

La sesizarea clujenilor, în calitate de consilier local, solicit domnului primar Emil Boc să dispună lucrări de curăţare şi decolmatare a lacului de lângă Iulius Parc.


După reamenajarea zonei din vecinătate, Primăria a promis curăţarea lacului şi instalarea unui ponton pentru bărci şi hidrobiciclete. Nimic, însă, nu s-a întâmplat”, a declarat consilierul local PNL Cluj, Ioan Bîldea.

 

Investitorul privat Iulius Mall a amenajat la standarde europene o porţiune din malul lacului dar din păcate apa este atât de murdară încât clujenii sunt deranjați de aspectul lacului și mirosul urât pe care acesta îl emană. Drept urmare, se impun lucrări de curăţare şi decolmatare a lacului astfel încât acesta să ofere o privelişte plăcută pentru clujenii veniţi să se relaxeze în zonă”, a mai spus Bîldea.

 

Lacul a fost amenajat de cei de la Iulius Mall, pentru a putea obține autorizația de construire a unui imobil de birouri. De starea lacului nu s-a mai îngrijit nimeni. 

 

Turnul de lângă Iulius Mall aduce un profit BAROSAN, dar Consiliului Județean Cluj ia mărunțișul! Dascălu e deștept

Comentarii Facebook