Ce RĂSPUNS a primit un clujean care a cerut sancționarea firmelor care lucrează pe Calea Turzii?

 

Un clujean a solicitat Poliției Rutiere sancționarea fimelor Diferit și Kiat care lucrează pe Calea Turzii, pentru că pun în pericol viața pietonilor. 

 

Vă atașez un "răspuns" al Poliției rutiere, la întrebarea mea privind măsurile luate astfel ca lucrările de reparații de pe Calea Turzii să nu mai fie efectuate haotic de către firma constructoare, să nu mai fie pusă în pericol siguranța în special a pietonilor, și creat în mod constant un disconfort pentru șoferi.

 

După cum se vede, o singură amendă, în valoare de doar 400 de euro "cumpără" liniștea acelei firme, care poate ignora acum orice regulă (nu doar legală, ci și de bun simț), cu doar amenințarea unei posibile culpe penale. De ce oare poliția nu dă periodic amenzi, până la rezolvarea situației? După aceeași logică, dacă pe mine mă prinde azi radarul și mâine încalc din nou legea, nu ar mai trebui să fiu sancționat, nu?

 

Sunt curios, dacă s-ar chiar întâmpla, Doamne ferește, un accident, nu ar trebui să răspundă și cei de la poliție pentru că nu au luat toate măsurile necesare pentru preîntâmpinarea acestor situații neplăcute?

 

Cred că nu sunt de ignorat nici greșelile de redactare din acest răspuns oficial, spun și ele ceva despre respectul dat cetățeanului”, ne-a relatat Dragoș.

 

Poliția Rutieră Cluj i-a răspuns că a fost aplicată o amendă de 1.890 de lei firmelor Kiat și Diferit. 

 

Comentarii Facebook