Joi 16 Septembrie

La furat de mici! Doi minori din Apahida, reținuți de poliție pentru furt calificat de bunuri de peste 5.000 de lei


Polițiștii au reținut, la data de 20 mai, doi tineri de 17 ani, din comuna Apahida, județul Cluj, care erau bănuiți de furtul unor echipamente și aparate utilizate în construcții.

Conform IPJ Cluj, în 8 mai, cei doi ar fi intrat într-o casă din comuna Apahida, de unde ar fi luate echipamente în valoare de aproximativ 5.000 de lei:

Din datele obținute în urma investigațiilor, la data de 8 mai a.c., cei doi ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în localitatea Apahida, unde, din interiorul unui spațiu de depozitare, ar fi sustras bunurile respective, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.000 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii i-au identificat pe tinerii bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați magistraților în vederea dispunerii unor măsuri legale.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporție de 90 la sută”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Cluj.


Comentarii Facebook