Un clujean nevăzător participă și poate fi VOTAT la un concurs internațional de muzică - FOTO


Filip Dan Robert reprezintă Clujul la reprezenta România la International Low-Vision Song-Contest 2021, un concurs destinat persoanelor nevăzătoare. Acesta va concura vineri, 21 mai, și poate fi votat AICI

Filip Dan Robert participă la concursul internațional cu piesa ”Mi-e frică”, compoziție folk proprie, pe versurile lui Sorin Poclitaru”. Este pentru prima oara în Europa când se desfășoară un concurs international pentru oameni cu probleme parțiale și totale de vedere. 

Țin să mulțumesc în mod public acelor oameni dragi mie care m-au ajutat și susținut în aceasta perioadă scurtă pentru realizarea acestui material. Pentru traducerea piesei am fost ajutat de Boros Flaviu Alex, nume de scena Cherry, textul în italiană, Pop Jozsef Attila, textul în limba engleză, Mihaela Focșa și Filip Lucia pentru textul în spaniolă. De asemenea, filmarea materialului a fost realizată de Pop Jozsef Attila. Imprimarea fiecărui instrument, vocile, orchestrația, mixajul și montajul video le-am realizat în micul meu studio”, a declarat Filip Dan Robert, citat de Făclia.

Acesta are loc astăzi 21 mai de la ora 20:00 până la ora 23:00 live streaming pe youtube aici.
Pentru a vota piesa preferata urmariți link-ul de mai jos exact între orele 22:25 și 22:45.

Comentarii Facebook