JEEP - ul primăriței din Chinteni, cu permis de zona metropolitană, parcat cu nesimțire pe pista de bicicliști - FOTO

 

Un autoturism de teren, marca Jeep, aparținând Primăriei din Chinteni și folosit probabil de primărița Lucia Suciu sau de soțul acesteia Valentin Suciu, șeful Serviciului de Ordine Publica din IPJ Cluj, a fost parcat cu nesimțire pe pista de bicicliști. 

 

Autoturismul de teren aparține soților Suciu, având și un permis de parcare în Cluj-Napoca în baza acordului de constituire a zonei metropolitane, din care face partea și comuna Chinteni. Permisul este eliberat pe Primăria Chiteni, deci autoturismul era folosit în 27 decembrie în interes de serviciu de primărița din Chinteni. 

 

 

Sunt un cetățean clujean, născut, crescut aici, care îmi respect orașul. Din păcate mai tot timpul întalnesc cazuri de oameni, care nu respectă drepturile mele si ale celorlalți clujeni, și nici orașul.

 

Am o serie de poze făcute despre mașini lăsate ilegal și în mod abuziv pe pistele de biciclete sau trotuare, masini cu ecusoane de SENAT sau cum este acest Jeep Grand Cherokee luxos al primariei Chinteni.

 

În ziua de 27 decembrie, am întâlnit această mașina lăsată în mijlocul pistei de pe Eroilor, în toiul zilei. Am așteptat câteva minute să îmi spun oful soferului nepăsator. În final i-am scris pe o hartiuta un mesaj si i-am urat BAFTA LA ALEGERI!

 

CJ-10-MAI (Ministerul Administratiei si Internelor - Politia)

 

Dacă considerați că merită pus în ziar, vă rog să faceți acest lucru, să afle și primarul Emil Boc, cui îi da el drept de parcare in Cluj ...”, ne-a scris Steve Patrick.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre sau aveți informații, puteți să ne scrieți pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”fii reporter!”.

 

 

 


Comentarii Facebook