Jandarmeria Cluj: Jandarmul care a LOVIT un clujean în Piața Gării, cercetat. ”Era agresiv și înjura!”


Jandarmeria Cluj cercetează cazul jandarmului care a lovit și înjurat un bărbat în Piața Gării. Poliția Cluj susține că bătutul a vandalizat apoi tot ce se afla în preajma postului de poliție. 

Cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Cluj. 

Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.

Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi-noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul. 

În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens. 

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar”, precizează reprezentanții IJJ Cluj.

Poliția susține că bărbatul bătut a fost dus la postul de poliție TF, fiind în stare avansată de ebrietate, iar după ce s-au lamurit aspectele a fost lăsat să plece. Acesta s-a întors și mai beat, violent, a început să vandalizeze tot ce se afla în preajma postului de poliție. Au chemat o ambulanță și l-au dus la psihiatrie unde e și acum în custodia medicilor de acolo.

Comentarii Facebook