Cluj: Un jandarm LOVEȘTE și înjură un om în Piața Gării. Jandarmul: Io-s nime-n Clujul asta? - VIDEO


Un jandarm a fost filmat în timp ce lovea și înjura un clujean în Piața Gării. Incidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 22.00.

Nu se știe ce l-a făcut pe omul în uniforma statului să își piardă cumpătul într-un asemenea hal. Cert este că pe imaginile obținute de Știri de Cluj se vede cum jandarmul l-a luat practic pe sus pe bărbatul aflat în stația de vis-a-vis de Gară, l-a trântit la pământ și a început să-l înjure. În timp ce se afla la pământ și nu riposta, jandarmul i-a aplicat și un bocanc în stomac celui aflat pe jos.

Omul în uniforma statului înjura de toți sfinții și îl întreba pe cel aflat la pământ: ”Io-s nime-n Clujul asta?”, nemulțumit de faptul că nu i-a arătat respectul cuvenit.

Filmarea se termină când în imagine apare un polițist. 

Stai jos, F..-te Dumnezo că aci te rup în două, tu n-auzi?”, a strigat jandarmul.

Tu cu cine ai impresia că vorbești? Eu îs p..a ta, mă! Eu îs nimeni în Clujul ăsta, mă? F..tu-ți morții mă-tii! Că te rup în două! Stai, stai că vine poliția”, a mai spus jandarmul, înainte să apară Poliția.

-----------------------

UPDATE


Jandarmeria Cluj cercetează cazul jandarmului care a lovit și înjurat un bărbat în Piața Gării. Poliția Cluj susține că bătutul a vandalizat apoi tot ce se afla în preajma postului de poliție.

Cel care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Cluj.

Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă.

Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi-noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.

Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul. În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens.

Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar”, precizează reprezentanții IJJ Cluj.

Poliția susține că bărbatul bătut a fost dus la postul de poliție TF, fiind în stare avansată de ebrietate, iar după ce s-au lamurit aspectele a fost lăsat să plece. Acesta s-a întors și mai beat, violent, a început să vandalizeze tot ce se afla în preajma postului de poliție. Au chemat o ambulanță și l-au dus la psihiatrie unde e și acum în custodia medicilor de acolo.

Comentarii Facebook