Jaf la o casa de schimb valutar din Turda


O casa de schimb valutar din Turda a fost sparta de hoti, care au reusit sa dispara cu 20.000 de lei si o suma in valuta, nestabilita inca.

Politistii au fost anuntati de jaf in aceasta dimineata, dupa ce hotii au spart usa si au furat banii. Cercetarile de pana acum arata ca unitatea avea sistem de supraveghere video, dar nu era functional.

Cercetarile continua pentru a fi stabilita cu exactitate suma furata. Se stie ca au disparut 20.000 de lei, dar suma in valuta nu a fost inca stabilita. Autorii jafului nu au fost depistati.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca spargerea a fost raportat in jurul orei 8.30, un unul dintre reprezentantii casei de schimb valutar. "Dispeceratul Poliţiei Municipiului Turda a fost sesizat despre faptul că persoane necunoscute au patruns prin efracţie in punctul de lucru al unei case de schimb valutar din localitate, de unde au sustras aproximativ 21.000 lei", a afirmat Gina Pop.

 

Cercetarile continua pentru prinderea autorilor.

Comentarii Facebook