Iustinian Chira, episcopul Maramuresului, declara la inmormantarea lui Bartolomeu: Clujul este capitala Ardealului, nu Sibiul! VIDEO


PS Iustinian Chira, episcopul Maramuresului si Satmarului, a atacat dur in 2 februarie 2011 jocurile de culise din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane. "Capitala Ardealului este la Cluj".

Vorbele Preasfintei sale au fost confirmate de "jocul" din cadrul Sfantului Sinod de vineri, 17 februarie, cand Mitropolia Clujului a fost rupta in bucati.

 

Episcopul Iustinian Chira, despre jocurile de culise din Biserica Ortodoxa Romana: Clujul este capitala Ardealului, nu Sibiul! - VIDEO

 

"Toti nechematii si neincheiatii se afla in treaba sa vorbeasca, dar care nu au niciun corespondent cu Dumnezeu. Isi apara ambitiile individuale, care nu au nicio importanta pentru tara, pentru Dumnezeu, pentru Romania. Mitropolia Clujului nu-i in pericol pentru ca aici exista un popor care isi apara patrimoniul. Nu te poti muta din casa in tinda. Capitala Ardealului care este? Capitala Ardealului este Clujul", a spus episcopul referitor la afirmatiile mitropolitului Streza, care a declarat ca nu pot fi doua mitropolii in Ardeal.

"Bartolomeu este un om care merita sa fie trecut in randul sfintilor. Eu am slujit la Catedrala din Cluj Napoca 17 ani in vremurile alea grele. Imi pare bine ca am ajuns sa ma intalnesc cu Bartolomeu. Duminica dimineata in zori l-am visat, un vis extraordinar", a mai spus episcopul Iustinian Chira, episcop de Maramures si Satu Mare.
 

Mitropolia Clujului "rupta" in bucati de Sfantul Sinod! Arhiepiscopia Alba Iuliei si a Oradiei, mutate la Sibiu

Comentarii Facebook