Joi 8 Decembrie

Ioan Rus a rămas fără PERMIS de CONDUCERE! Inițial polițiștii din Cluj s-au temut, dar ”legea e lege pentru toată lumea” - EXCLUSIV

 

În ultimele luni, mai multe VIP-uri clujene au rămas fără permisul de conducere după ce au circulat cu o viteză cu mult peste cea legală. 

 

Primul pe listă este chiar Ioan Rus, ministrul Transporturilor, care a fost prins conducând pe un drum judeţean din judeţul Cluj cu viteză. 

 

În prima fază, poliţiştii de pe echipajul radar nu au luat măsurile legale, susţin sursele noastre. Ulterior, după ce imaginile înregistrate de camera video de pe maşina de poliţie au fost vizionate de şefii Poliţiei Cluj, s-a luat decizia de a se trimite proprietarului autoturismului depistat în trafic o invitaţie pentru a declara identitatea persoanei care se afla la volanul maşinii. Cu demnitate, ministrul Rus a comunicat IPJ Cluj că el se afla la volanul maşinii şi, drept urmare, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autoturismul pe o perioadă de 90 de zile.

 

Între timp, cele 90 de zile de suspendare s-au transformat în 30 de zile, deoarece Ioan Rus a susţinut un examen de legislaţie rutieră, posibilitate prevăzută de lege.

 

Un alt VIP clujean care a rămas fără permisul de conducere este chestorul Pop Puşcaş Teodor, fostul şef al Poliţiei Cluj, în prezent un respectabil om de afaceri, patron al firmei de pază PP Protect. În cazul acestuia, mai susţin sursele noastre, permisul de conducere a fost reţinut pentru 30 de zile.

 

Pe listă se mai află şi fostul adjunct al IPJ Cluj, comisarul şef Vasile Apahidean, care la rândul lui ar fi rămas fără permis de conducere după ce a încălcat legislaţia rutieră. 

Comentarii Facebook