Unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood a sărit să-l bată pe Justin Bieber



Celebrul cântăreț Justin Bieber a fost a fost la un pas să primească bătaie de la actorul britanic Orlando Bloom într-un club din Ibiza, Spania.

La scurt timp după incident, care a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora cântăreţul s-ar fi întâlnit cu modelul în 2012, când aceasta încă forma un cuplu cu actorul britanic, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

În timp ce agenţii celor două vedete au refuzat să oferecomentarii în această privinţă, o sursă prezentă la locul altercaţiei a confirmat incidentul pentru MailOnline.

Aceasta a declarat: "Justin a fost cordial şi totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat când l-a văzut pe Justin". "Justin s-a ferit şi astfel Orlando a ratat", a mai spus sursa citată.

"Oamenii au intervenit, au fost câteva împingeri minore şi apoi au fost despărţiţi. Justin a mai rămas pentru o perioadă", a mai spus sursa.

De asemenea, TMZ a scris că Orlando a încercat să îl lovească pe Bieber după ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic.

Comentarii Facebook