Ioan Pacurar sustine ca nu stia ca Stoia merge zilnic la bazinul de la Recuperare: "Am aflat azi!"


Seful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Cluj, chestorul Ioan Pacurar, a anuntat ca face verificari dupa ce Calin Stoia a fost filmat in timp ce iesea neinsotit de la bazinul de tratament al Spitalului Clinic de Recuperare.

 

Vezi AICI imagini cu Calin Stoia, iesind de la tratament!

 

"A fost consultat de catre medic si a primit o recomandare pentru a urma tratament. Am aflat si eu astazi despre acest lucru si am discutat cu seful arestului si mi s-a spus ca a fost dus la spital. Nu se stie daca deplasarile au fost legale sau nu, dar facem verificari", a spus Pacurar.

Seful IPJ Cluj a mai spus ca procurorul DNA, care ancheteaza acest caz, si-ar fi dat acordul ca Stoia sa mearga la spital pentru a-si trata afectiunea de la coloana vertebrala. "Am cerut si aici o analiza si vom vedea. In privinta accesului in bazin, Stoia a fost montorizat in permanenta", a mai afirmat Pacurar.

Calin Stoia a fost filmat luni dimineata la Spitalul Clinic de Recuperare, in timp ce iesea de unul singur de la bazinul de tratament.

 

Calin Stoia s-a plans si in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj ca nu suporta privarea de libertate pentru ca nu isi poate face tratamentul.

 

Citeste mai jos ce a declarat...

Calin Stoia, cu lacrimi in ochi la Curtea de Apel Cluj: Vreau sa fiu liber. Am un copil operat in Anglia si nu l-am mai vazut de 20 de zile

Comentarii Facebook