Ioan Aurel Pop: Sper ca nu va trebui sa il poftim pe Marga sa iasa din biroul de rector VIDEO

 

Candidatii la functia de rector a UBB Cluj au participat marti, 6 martie, la dezbaterea finala. Intrebarile adresate din public au fost pe masura.

"Il veti pofti pe vechiul rector sa iasa din biroul pe care il ocupa de 19 ani si ii veti interzice accesul la masina institutiei", a fost una dintre intrebari.

"Eu nu am inteles ca functia de rector este limitata si nici ca rectorul trebuie sa isi indice un succesor sau sa faca un portret robot al succesorului. E dizgratios. Noi stim cum trebuie sa fie un rector, de aceea suntem in campul academic si universitar. Fireste ca iesirea din birou a rectorului mi se pare un lucru elementar, nici nu ar trebui sa il discutam. Sper sa nu existe acest prilej de a-l invita personal, eu sau doamna profesor Ciumas, sa iasa din birou. Mi se pare absolut normal sa se intample acest lucru, pentru ca nici biroul nu se lasa mostenire", a declarat profesorul Ioan Aurel Pop.

"Din cate se stie si domnia sa a anuntat (n.red. Andrei Marga) dansul este deja implicat intr-o cariera internationala. Domnia sa a parasit biroul. Deci biroul este gol si asteapta ca unul dintre cei doi candidati sa ocupe acest birou. Biroul asteapta, scaunul domniei sale asteapta instalarea noului rector", a spus si Cristina Ciumas.

 

Lupta pentru functia de rector a UBB este stransa. Cei doi candidati, intrebati cat se asteapta sa castige si daca vor politiza sau nu Universitatea!

 

Video: Radioubb.ro

Comentarii Facebook