Inundație în Mărăști: de pe Dorobanților până în Sensul Giratoriu - FOTO

 

Strada Dorobanților a fost inundată luni seara, în jurul orei 23.00, fiind transformată într-un adevărat lac.

 

Am ieșit din scara blocului Dorobanților 78 pe la ora 23.30 și am rămas blocat văzând strada crăpată și asfaltul ridicat. În plus, din vreo 3 locuri țâșnea apa din canalizare de zor. Trotuarul drept (pe partea cu Dacia Service și Billa) era complet inundat. Oamenii se uitau destul de interziși la tot ce se întâmpla. Ca să ajung acasă pe Dorobanților după Profi, a trebuit să ocolesc pe 21 Decembrie până pe Fabricii, că apa ajunsese și era destul de mare și în Sensul Giratoriu”, ne-a scris Raul.

 

Fotografii ne-au fost trimise pe adresa redacției și de Julia Danku, Boglar Papp-Fejer și Katalin Șerdean.

 

Dacă ați surprins un incident, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă Someș, Lucian Croitoru, a declarat pentru Știri de Cluj că avaria a fost semnalată luni seara, în jurul orei 23.45. ”Este o avarie la aducțiunea de apă de la Gilău și care merge spre Gherla. Este o conductă cu un diametru de 1.200 de milimetri.

 

Conducta a fost dată în folosință în 1996, dar am mai avut surprize cu ea și anii trecuți când s-a spart la intersecția Dorobanților cu strada Năvodari. Atunci a cedat materialul țevii. 

 

Acum se încearcă repararea ei. S-ar putea ca lucrările să dureze 24 de ore. Pe site-ul Companiei sunt trecute străzile care au rămas fără apă și pe măsură ce va fi nevoie de închiderea apei și pe alte străzi vom face update -uri”, a declarat Lucian Croitoru.

Comentarii Facebook