Ea este ”blonda” care și-a parcat BMW -ul pe trotuarul de pe Memorandumului, blocând complet pietonii - FOTO

 

Alina Ceușan, bloggerița de modă, devenită faimoasă pentru modul original în care și-a parcat BMW -ul, este model și studentă la UBB Cluj.

 

Studentă, iubitoare de artă și model. Știu, am început brusc, dar lucrurile astea mă definesc și trebuie spuse din prima. Locuiesc în Cluj Napoca, îmi place mult să călătoresc, să vizitez locuri cu parfum istoric şi să scriu. În prezent studiez la UBB, Comunicare și Relații Publice. Urmăresc tot mai des, cu plăcerea de a observa detalii, Filantropica, un film românesc, frumos, dureros de frumos, premiat la Festivalul de Film de la Paris in 2002 cu premiul publicului. Îmi plac filmele românești în general,  dar alături de ele șade și Zbor deasupra unui cuib de cuci”, scrie despre ea Alina, pe blogul ei.

 

Tot acolo, Alina scrie că și-ar dori să scrie la o revistă ”lucioasă”, dar și să inspire fete ca ea. ”Finalitatea pe care o doresc bate undeva spre a scrie la o revistă ”lucioasă”, cum ar spune unii. Sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă modă, prin prisma bunului gust, de călătorii, de experienţe noi, de viaţă. Mi-ar plăcea să cred că voi reuşi, la un moment dat să inspir fete ca mine”, a mai scris Alin Ceușan.

 

Frumoasa blondă este extrem de apreciată pe Facebook, unde are mii de prieteni, iar fotografiile pe care le posteaz adună mii de like -uri, semn că e pe cale să devină un ”guru” al modei.

 

Probabil fanii blondei nu sunt la fel de încântați de modul în care și-a parcat superbul BMW, pe trotuarul de pe strada Memorandului.

 

Cum a parcat o bloggeriță în Cluj: a BLOCAT complet trotuarul - FOTO

Comentarii Facebook