Gilăul era inundat, dar primarul Dumitru Sfârlea îl cununa pe ”prințul” țiganilor - FOTO

 

O ploaie scurtă a inundat duminică, 26 mai, mai multe străzi din Gilău, exact în momentele în care primarul îl cununa pe ”prințul” țiganilor, ne-a scris un locuitor nemulțumit.

 

Așa arăta Gilăul cu 3 ore înaintea nunții autoproclamatului prinț al țiganilor (după o ploaie de max. 10 minute). Culmea, în acea zonă stau câteva familii de ”supusi” ai ”printului”. Felicitari primarului!

 

Tiganii din zonă sunt hotărâți să populeze cu pește (ceva fitofag ?! ) aceste zone lacustre”, ne-a scris un cititor, care a realizat și fotografiile.

 

Primarul comunei Gilău, Dumitru Sfârlea, a fost chemat de alaiul de țigani în fața Primăriei din Gilău pentru a le face o urare la microfon mirilor. Acesta și-a dat seama de penibilul situației și a refuzat.

 

Cu toate acestea, ”prințul” Dragoș Roșianu a intrat cu limuzina de nuntă până la scările primăriei, unde era amplasat un covor roșu.

 

S-a însurat ”prințul” țiganilor din Cluj. Lui Dragoș Roșianu i-au cântat Florin Salam și Sandu Ciorbă - FOTO

 

 

Dacă ați surprins un eveniment care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook