Intarzieri pe Aeroportul din Cluj din cauza cetii din noaptea de vineri spre sambata

Mai multe avioane care trebuie sa decoleze sau sa aterizeze la Cluj au intarzieri de pana la sapte ore din cauza cetii din noaptea de vineri spre sambata.

 

In cursrul diminetii, au avut intarzieri cursele Wizz Air spre Zaragoza, Treviso si Torino si Dusseldorf, dar si cursa companiei Malev spre Budapesta.

 

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Aeroportului Cluj, intarzieri sunt si in cursul dupa-amiezii. Cursa de la Zaragoza care trebuia sa ajunga la Cluj la 12.50 va ateriza doar la ora 20.00, cursa de la Treviso care trebuia sa ajunga la 15.25 va ateriza abia la ora 22.20, iar cea din Dusseldorf programata sa ajunga la 18.35 intarzie pana la ora 21.00.

 

Cursa care trebuia sa decoleze la 13.25 spre Torino si-a amanat plecarea pana la 17.00, iar cea spre Valencia a fost amanata de la 16.10 la 20.00.

 

"Sunt mai multe curse care au intarzieri din cauza cetii inregistrate pe aeroportul clujean in cursul noptii de vineri spre sambata. Zborurile vor fi reluate treptat", a declarat pentru Mediafax David Ciceo, directorul Aeroportului International Cluj.

Comentarii Facebook