Miercuri 24 Aprilie

Întârziere de aproape 5 ore la o cursă Cluj-București: Nimeni nu anunță nimic


Zborul Cluj-București de vineri seară, de la 22.15, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca, operat de compania aeriană Blue Air, a avut întârziere de mai bine de patru ore, iar pasagerii nu au primit explicații.

Astfel, pasagerii care trebuiau să plece spre Capitală, vineri seară, au avut parte de un incident dezamăgitor, fiind obligați să aștepte mai bine de 4 ore pentru a decola, iar angajații companiei sau ai aeroportului nu le-au dat nicio explicație.

Conform unei pasagere, o mare parte dintre persoane au preferat să renunțe și să ia un alt zbor, sâmbătă.

Un zbor pe ruta Cluj - Bucureși, de la ora 22.15, are întârziere de aaproape 5 orei, iar cei de la Blue Air nu anunță nimic în difuzoare și angajații din lounge nu stiu nimic. Jumătate dintre oameni au renunțat și au plecat înapoi, iar jumătate stau și așteaptă. Toți dau din umeri și nu știu nimic. Am încercat să fac o sesizare și nimeni nu mă bagă în seamă. Este execrabil ce se poate întâmpla în 2019”, ne-a scris aceasta.

Într-un final, aeronava a decolat către București la ora 02.20, iar potrivit primelor informații ar fi fost vorba despre o defecțiune tehnică.

Comentarii Facebook