Joi 13 Mai

Cât trebuie să PLĂTEASCĂ studenţii UBB CLUJ pentru facultăţile la TAXĂ. Pe an pot ajunge si la 5.500 lei, la Facultatea de Teatru şi Televiziune!

 

Studenţii sau mai bine spus părinţii acestora sunt nevoiţi să scoată din buzunar sume mari pentru a-şi ţine copiii la facultate în cazul în care aceştia sunt la taxă. Preţul diferă în funcţie de facultate, dar şi se specializarea pentru care se oprează.

Spre exemplu, taxa unui an de şcolarizare la Facultatea de Teatru şi Televiziune este cea mai mare din cadrul UBB - 5. 5000 la secţia Cinematografie, Fotografie, Media, apoi tot în cadrul acestei facultăţi la secţiile de Artele Spectacolului, Actorie şi Regie taxa anuală este de 4.500 şi la Teatrologie şi Filmologie ajunge la 3.000 de lei pe an.

A doua facultate în ceea ce priveşte preţurile mari este Facultatea de Drept, unde la toate specializările taxa este de 3.600 pe an.

Apoi urmează Facultatea de Matematică şi Informatică - Domeniul Matematică, Matematică Informatică 2.500, Domeniul Informatică 3.000 şi domeniul Ingineria Informaţiei care ajunge la suma de 3.000 lei.

 

Taxa de şcolarizare pentru anul universitar 2011/ 2012 pentru cetăţeni români, UE¹, SEE² şi CE³ - NIVEL LICENŢĂ.

Notă:
¹ UE: Uniunea Europeană;
² SEE: Spaţiul Economic European;
³ CE: Confederaţia Elveţiană.

 

Vezi AICI cât cost un an de şcolarizare, la taxă, la toate facultăţile din cadrul UBB Cluj.

 

Comentarii Facebook