Miercuri 24 Aprilie

Începe școala la Cluj: CTP suplimentează mijloacele de transport și reia transportul pentru elevi


Ca urmare a reînceperii activității școlare, Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA vine în sprijinul publicului călător prin suplimentarea mijloacelor de transport în comun, incepand cu data de 08.02.2021. 

În colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, incepand de luni, 08.02.2021 se va relua transportul elevilor din clasele 0 – IV la școli, cu autobuze dedicate, pe cele 14 trasee, din cartierele Mănăștur, Zorilor, Gheorgheni, Marasti, Grigorescu, Buna Ziua, Bulgaria, Iris și Lombului.

Autobuzele vor avea ca destinatie liceele din centrul municipiului Cluj-Napoca, aceste trasee fiind cunoscute deja de elevi si de apartinatorii acestora. Liceele deservite sunt: Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Liceul Teoretic Avram Iancu, Colegiul de Muzica Sigismund Toduta, Seminarul Teologic Ortodox, Colegiul Național George Cosbuc, Seminarul Bathory Istvan, Liceul Teoretic Bathory Istvan, Colegiul Național Emil Racovita, Liceul Teologic Reformat, Liceul Teoretic Apaczai Csere Janos, Liceul Teoretic Gheorghe Sincai.

De asemenea, toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate, având inscripția “TRANSPORT ELEVI”, cu plecari după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii: 

Autobuze:  9, 24,  30, 31, 35, 39, 42, 43B.

Troleibuze: 3, 5, 6, 25.   

Tramvaie:  101, 102.

Accesul se va face doar pe ușa din față. În mijloacele de transport public este obligatorie purtarea mastii de protectie. 

Comentarii Facebook