Incendiu devastator în județul Cluj! O cabană a fost distrusă de flăcări - FOTO-VIDEO


Pompierii din Detașamentul Huedin și punctul de lucru Florești au intervenit în această dimineață în localitatea Dealu Negru din județul Cluj. O cabană a fost distrusă de un incendiu care a pornit, cel mai probabil, de la instalația electrică defectă.

Pompierii din Detașamentul Huedin și punctul de lucru Florești au intervenit în această dimineață cu trei autospeciale pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă de vacanță din localitatea Dealu Negru, comuna Călățele. Preventiv s-a mai deplasat la fața locului și un echipaj SMURD. Intervenția a fost sprijinită și de o autospecială a SVSU Călățele”, anunță ISU Cluj.

isu 2.jpeg

În momentul sosirii la fața locului casa era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din aceasta. Intervenția a durat patru ore, însă n-a mai rămas nimic din cabană, pentru că locuința era făcută integral din lemn.

Au fost evacuate în afara acestuia, de către proprietari și pompieri, două butelii de alimentare cu gaze. A fost evitată propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit, însă imobilul, cu o suprafață de cca 100 mp, a fost distrus în totalitate. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar cauza probabilă a fost o defecțiune la instalația electrică a imobilului”, au mai adăugat reprezentanții ISU Cluj. 

Comentarii Facebook