Studenta dispărută din Cluj ar fi fost victima unei agresiuni! O necunoscută a ajutat-o cu un bilet de tren până la București


Studenta de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dispărută în mod misterios ar fi fost victima unei agresiuni și a fugit cu trenul la București.

Studenta a dispărut din zona magazinului Sora, din Cluj-Napoca

În 11 februarie, Adela a fost bătută sau amenințată de fostul iubit. S-a vorbit ultima dată cu ea la telefon când se afla în zona centrului comercial Sora, iar apoi nu se știe ce s-a mai întâmplat. Se pare că a reușit să fugă și nu avea asupra ei bani, telefonul mobil sau actele. 

Sora tinerei a intrat în panică atunci când nu a mai dat de ea, sunând la Poliție. 

Abia sâmbătă, 12 febuarie, Adela Mican, în vârstă de 25 de ani, a fost depistată în București, în jurul orei 23.00.

A mers cu trenul până acolo, pentru a ajunge la sora ei, care locuiește în Capitală.

O doamnă a ajutat tânăra fugară cu un bilet de tren

O doamnă a ajutat-o să își cumpere un bilet și să ajungă la București. ”Am gasit-o! Este teafara și nevatamata! E în drum spre sora ei, o doamna a ajutat-o cu biletul. A rămas ca o culege din gara.

A apărut. Este ok! Acum să ajungă în siguranță la sora ei. Dar măcar știm unde e, și că e teafără”, a spus, sâmbătă seara, una dintre rudele fetei.

Se pare că Adela a luat trenul abia sâmbătă și până atunci s-a ascuns undeva. Nu este clar de ce nu s-a dus la cea mai apropiată secție de poliție sau la Poliția Transporturi Feroviare, în Gara din Cluj. 

Mican Adela Andreea în vârstă de 25 de ani, persoană plecată voluntar la data de 11 februarie a.c., a fost depistată de către poliţişti în cursul acestei seri, pe raza municipiului București. Vă mulțumim pentru sprijin!”, au transmis cei de la Poliția Cluj.

Comentarii Facebook