În Cluj-Napoca, șoferul unui Passat dă țepe, motivând nu mai are bani de benzină

 

Șoferul unui Passat înmatriculat în străinătate umblă prin Cluj-Napoca și încearcă șă înșele șoferii. 

 

Atenţie la un VW Passat variant argintiu, model 2000, al cărui sofer cere ajutorul celorlalţi conducatori auto să îl ajute cu bani pentru combustibil întrucat este cetatean strain, iar cardurile i-au fost blocate.

 

In schimbul ajutorului oferă un inel de ”aur” şi o carte de vizită cu ”datele lui”, iar el te va contacta cand va ajunge acasa sa returneze banii.

 

Passatul este înmatriculat in strainatate, iar nr. este format din 6 caractere, dar nu îl mai retin.

 

Azi, 27.12.2016, ora 16.30 a incercat metoda la intersectia str. Traian cu str. Oaşului, Cluj-Napoca, era soferul si mai avea 2 pasageri, toti ”bronzati”. Ar ajuta dacă reuşiţi să adăugaţi o poză cu auto, iar dacă ii intalniti să apelati 112 pentru a sesiza Poliţia”, a reclamat Adrian Adr. pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj.

 

Astia cu pasatu gri erau ieri sub autostrada la gilau...masina cu numere straine,pe avarii,farurile aprinse,fara numar pe spate sa nu il notezi asa usor si un individ mai ca nu sarea pe masini ca sa opreasca...”, a completat altcineva.

 

I-am întâlnit în iunie pe Valea Oltului, era fix aceeași masina din cate îmi amintesc avea numere de Italia dar nu știu sigur , însă masina o recunosc”, a mai spus un utilizator.

 

Azi dimineata era la intrarea spre vivo (polus) dinspre floresti. Masina este lovita in spate stanga si bara spate are alta nianta/culoare fata de restul masinii”, a completat altcineva.

Comentarii Facebook