O parte dintre rromii care s-au bătut la Recea Cristur au fost reținuți de polițiști. Au ajuns în fața judecătorilor



Polițiștii clujeni au reținut patru dintre persoanele care au participat la răfuiala dintre clanurile de rromi petrecută, marți, la Recea Cristur.

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 16:30, pe raza localității Recea Cristur a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, pe fondul consumului de alcool, fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Mai multe echipaje de poliție, împreună cu luptători de intervenție rapidă și jandarmi, s-au deplasat la fața locului și au aplanat conflictul”, informează IPJ Cluj.

Trei persoane au fost transportate la unitatea medicală pentru îngrijiri medicale.

Conform oamenilor legii, au fost identificate 16 persoane care ar fi fost implicate în încăierare, iar față de patru dintre acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În cursul zilei de azi, față de cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 40 de ani, din comunele Recea Cristur și Panticeu, a fost dispusă măsura controlului judiciar de către reprezentanții parchetului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet.

Comentarii Facebook