Miercuri 24 Aprilie

Ilie Parpucea, profesorul de la Științe Economice care negocia note contra SEX, condamnat cu suspendare - VIDEO de la flagrant

 

Ilie Parpucea, profesorul de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj, care negocia note contra SEX, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru hărțuire.

 

Tribunalul Cluj a emis sentinața de condamnare la 3 ani de închisoare cu suspendare, care poate fi atacată la Curtea de Apel Cluj.

 

Instanța i-a interzis lui Ilie Parpucea să mai profeseze.

 

Profesorul Ilie Parpucea a fost filmat, în iunie 2011, într-o cameră de cămin la bustul gol, în timp ce îi spunea unei studente ”Dezbraca-te”.

 

Tânăra i-a cerut profesorului ajutorul pentru că mai erau câteva zile până la licență și avea nevoie de câteva sfaturi. După ce a fost de câteva ori în biroul profesorului, acesta i-a dat întâlnire în cămin. Fata a filmat cu o camera ascunsă cum dascălul s-a dezbrăcat până la brâu și îi spune ”Dezbrăca-te”.

 

Eu m-am angrenat in provocarea ei. Nu trebuia, așa este, nu va contrazic. Spre rușinea mea, așa este”, a declarat atunci Ilie Parpucea.

 

În iulie 2011, profesorul a fost dat afară de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA).

 

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook