Strada Bună Ziua va fi asfaltată până în noiembrie - VIDEO

 

Lucrările la strada Bună Ziua vor fi terminate până la începutul lunii noiembrie. Primăria Cluj-Napoca va investi în iluminatul public și trotuar, iar Direcția de Drumuri și Poduri Cluj va asfalta ultimii 3 kilometri.

 

În această toamnă finalizăm lucrările la strada Bună Ziua. E o arteră importantă a orașului la fel ca Borhanci sau Oașului. Lucrăm în colaborare cu Direcția de Poduri și Drumuri Cluj care va finaliza partea de asfalt. Noi investim în tot ceea ce înseamnă partea de trotuare. Vom aloca 95.000 de lei pentru finalizarea trotuarelor pe partea stângă a străzii Bună Ziua. Am investit deja 419.000 de lei pentru iluminat. Mai avem 19.000 de lei de investit pentru cumpărarea unui dispozitiv pentru a da mai mare putere din punct de vedere electric și a asigura iluminatul public în zona respectivă.

 

În concluzie, atât asfaltarea trotuarelor, cât și iluminatul public vor fi gata la începutul lunii noiembrie. Sper ca Direcția de Drumuri și Poduri să finalizeze asfaltarea pe cei 3 kilometri așa cum a promis. Cetățenii de acolo trebuie să aibă servicii pe măsură: iluminat, asfalt și trotuar pe strada Bună Ziua”, a precizat Emil Boc. 

Comentarii Facebook