Sambata 4 Februarie

Hoții care au furat bucată cu bucată Combinatul de Celuloză Dej, ARESTAȚI - VIDEO

 

O rețea de hoți care furau fier vechi de pe platforma fostului Combinat de Celuloza și Hârtie din Dej a fost destructurată miercuri dimineața. 

 

Lucratorii Politiei Municipiului Dej impreuna cu Serviciul de Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Jandarmeria au executat mai multe descinderi la locuintele unor persoane din Dej si Caseiu, suspectate ca in perioada decembrie 2013 - martie 2014, au furat materiale feroase si neferoase de pe Platforma Combinatului de Celuloza si Hartie din Dej, in valoare totala de 100 000 lei. 

 

Furturile ar fi avut loc noaptea, in complicitate cu agentii firmei de paza angajate sa asigure paza Combinatului. In urma activitatilor desfasurate de oamenii legii, opt inculpati au fost retinuti pentru 24 de ore, printre care si seful de dispozitiv care asigura paza in Platforma Industriala Nord. Alti patru suspecti sunt cercetati in stare de libertate. Gruparea a furat din combinatul dejean materiale din fier, cabluri de cupru si alte materiale, pe care ulterior le comercializau la punctele de colectare a fierului vechi, scrie dejeanul.ro

 

Toți cei 8 bărbați vor fi prezentati in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. 

 

Rudele suspecților s-au adunat în fata Politiei municipiului Dej, iar polițiștii i-au izolat pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control.

Comentarii Facebook