La Spitalul de Recuperare Cluj s-au mărit salariile cu 1 LEU

 

Angajații de la Spitalul de Recuperare din Cluj au beneficiat de o majorare a salariului cu un leu, simțindu-se batjocoriți de sistemul medical.

 

De la 849 eu am ajuns la 850 şi, când am văzut salariul, normal că nu m-am bucurat la diferenţa de un leu. Mie mi se pare deja că este o batjocură”, spune Ana Suciu, conform digi24.ro.

 

Femeia lucrează ca îngrijitoare în baza de tratament ade peste 6 ani.

 

Majorarea a fost operată la începutul anului. ”Majoratea a fost nesemnificativă la salariul brut ceea ce înseamă la unele 1 leu, 10 lei, maxim a fost de 50 de lei, la colegii care au cea mai mică vechime, sub un an vechime în muncă”, a spus Ilisie Dascăl, preşedinte Sindicatului Spitalului Clinic de Recuperare Cluj.

 

Această categorie de personal economico-gospodăresc în care intră şi muncitorii, suntem foarte nemulţumiţi, pentru că facem parte tot dintr-o instituţie bugetară”, a adăugat Adriana Bob, referent tehnic-administrativ la Spitalul Clinic de Recuperare Cluj

 

Patru angajați ai spitalului au primit o majorare de un leu la salariu. Mai norocoşi au fost alţi 10 angajați care au primit 10 lei în plus la leafă.

Comentarii Facebook