Duminica 27 Noiembrie

Hoț reținut de polițiștii clujeni. A furat o geantă cu un laptop din HașdeuPoliţiştii clujeni au reţinut, joi, un bărbat de 44 de ani din comuna Dobârceni, judeţul Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de furt.

La data de 26 aprilie a.c., au dispus prin ordonanţă, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani din comuna botoşeneană Dobârceni, pentru comiterea infracţiunii de furt”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 19 aprilie a.c., bărbatul a sustras din incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, o geantă în care se afla un laptop. Bunurile aparţineau Părţii vătămate P.A.D. iar prejudiciul în acest caz, estimat de partea vătămată se ridică la suma de 2000 de lei şi a fost recuperat integral de către poliţişti şi restituit părţii vătămate.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au decis reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea termenului, acesta să fie prezentat în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Comentarii Facebook