Cluj: Copil de doi ani DISPĂRUT în condiții suspecte. Părinții cer AJUTOR

 

UPDATE (sîmbătă, 10:20)

 

Copilul a fost găsit la marginea satului, singur. 

 

Minune la Ciurila în cazul copilului de 2 ani DISPĂRUT

 

----------------------------------- 

UPDATE (11.50)

 

Un copil, în vârstă de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a scăpat pentru câteva momente de sub supravegherea părintelui, a ieşit din curtea casei părinteşti şi nu a mai revenit.

 

Dacă îl vedeţi, să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

 

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.35, minorul ROTAR ALEXANDRU-OVIDIU, de 2 ani şi 8 luni, din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a ieşit din curtea casei părinteşti, jucându-se şi nu a mai fost găsit de tatăl său.

 

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime 0,95 cm, 14,5 kg, ochi căprui, păr şaten închi, tuns scurt cu breton, faţa rotundă, urechi depărtate, bărbie bilobală, obrajii roşii proeminenţi, fără semne particulare.

 

La data dispariţiei era îmbrăcat cu o bluză albastră cu gri cu mânecă lungă, pantaloni de trening, care au pe piciorul drept un desen cu scooby doo, cu culorile roşu cu galben, încălţat cu pantofi sport de culoare gri, raspunde la numele Alex, este tăcut, comunică doar cu persoane cunoscute.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

 

--------------- 

Știrea inițială

 

Un copil de doi ani ar fi fost răpit în comuna Ciurila, fiind acum căutat peste tot de polițiști și jandarmi, precizează localnicii. 

 

Incidentul a fost semnalat vineri, 27 aprilie, în satul Șutu, din comuna Ciurila. 

 

Filtre au fost instituite în toată zona, iar copilul este căutat de jandarmi și polițiști peste tot.

 

Echipele sunt coordonate de prefectul județului Cluj, care se află în Baciu. 

Comentarii Facebook