Hoț prins în flagrant după ce a furat un televizor. Proprietarul l-a auzit în casă și a fugit după el


Un bărbat a fost prins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce fugea cu un televizor dintr-o locuință din Florești. Ghinionul hoțului a fost că proprietarul l-a auzit și a fugit după el.

În 02.08.2015, la ora 00:19, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti, au fost sesizati că dintr-o locuinţă situată în comuna Floresti, jud. Cluj o persoană a sustras un televizor şi este urmarită de persoana vătămată.

In baza sesizarii, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, unde au depistat un bărbat de 30 ani, din localitatea Floreşti, care corespundea semnalmentelor oferite, asupra acestuia fiind gasită o baterie tip AAA”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 02.08.2015, în jurul orei 00:15, persoana vătămată, în timp ce se afla în locuinţa sa din localitatea Floresti, jud. Cluj, a auzit gălăgie la parter unde a surprins un bărbat care a părăsit locuinta cu un televizor şi o telecomandă.

Fiind urmarit de persoana vătămată, acesta a abandonat televizorul pe str. Cuza Voda, iar telecomanda pe str. Avram Iancu, fiind depistat la scurtă distanţă de poliţişti şi identificat.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 lei a fost recuperat în totalitate.

Faţă de bărbatul de 30 de ani s-a dispus efectuarea în continuare a urmării penale pentru săvârşirea infractiunii de furt calificat. Acesta a fost prezentat Judecatoriei Cluj-Napoca pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Comentarii Facebook