Hoț de biciclete prins la Cluj, pe strada Aurel Vlaicu. Circula pe bicicleta furată - FOTO

 

Un hoț de biciclete a fost prins la Cluj de polițiștii de la Secția 2. 

 

În 29 august, în jurul orei 00:35, un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie, aflat în serviciul de patrulare, a depistat un bărbat, care se deplasa cu o bicicletă pe strada Aurel Vlaicu, din Cluj-Napoca, şi care, la vederea organelor de poliţie, a avut un comportament suspect.

 

Poliţiştii au legitimat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din comuna Apahida. Acesta a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie, asupra lui găsindu-se 2 cleşti, un briceag şi o foarfecă. Atât instrumentele găsite, cât şi bicicleta, au fost ridicate de către poliţişti pentru cercetări.

 

În dimineaţa zilei de 29 august, în jurul orei 09:00, la sediul Secţiei 2 Poliţie s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că în noaptea de 28/29.08.2014, persoane necunoscute, prin tăierea lanţului antifurt, i-au sustras  bicicleta, care era asigurată în scara imobilului în care locuieşte de pe strada Rovine, din Cluj-Napoca, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 400 de lei. 

 

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bicicleta reclamată ca fiind sustrasă, era aceeaşi cu cea reţinută anterior de poliţişti, de la bărbatul de 59 de ani.

 

Pe baza probelor administrate în cauză, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Secţiei 2 Poliţie, au dispus faţă de bărbatul de 59 de ani, măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere Şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj. 

 

 

 

Comentarii Facebook