Hipermarketurile amendate de OPC Cluj au intrat in silenzio stampa: Nu putem comenta neregulile si amenzile primite VIDEO

 

Reprezentantii hipermarketurilor clujene au fost chemati la consiliere de seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Cluj, in urma neregulilor si a sanctiunilor aplicate in preajma sarbatorilor.

 

Seful CJPC Cluj, Mircea Radu, a facut o enumerare a neregulilor semnalate la fiecare hipermarket, dar reprezentantii acestor unitati au fost loviti de amnezie sau au declarat ca nu pot comenta ce s-a intamplat in timpul controalelor. "Dumneavoastra ne-ati chemat la consiliere si acum suntem pusi la zid de fata cu reprezentantii mass-media. Nu pot face comentarii in legatura cu neregulile constatate pentru ca acest lucru tine de competenta PR -ului", a declarat reprezentantul Real.

 

Atitudinea acestuia a fost contagioasa si, rand pe rand, reprezentantii hipermarketurilor Auchan, Selgros, Metro si Cora au spus ca nu pot discuta sanctiunile primite si nici neregulile constatate. "Nu avem dreptul sa facem comentarii. Am venit aici sa ne spuneti ce masuri sa luam ca sa indreptam lucrurile", a spus reprezentantul Selgros, hipermarket sanctionat cu 50.000 de lei de inspectorii de la Protectia Consumatorilor si de unde au fost retrase din consum peste 1.000 de kilograme de carne.

 

Hipermarketurile din Cluj il acuza pe seful OPC ca isi face imagine pe spatele lor, amendandu-le

 

Comentarii Facebook