Dupa ce a omorat o familie, Hilote, "ucigasul cu Porsche", se zgarceste la plata despagubirilor

Autorul accidentului din 19 octombrie, soldat cu moartea a trei persoane, sot - sotie si fiica, vrea sa plateasca numai un sfert din despagubirile cerut de rudele familiei Dragoste, adica 120 de mii de euro.

Gabriel Hilote a fost audiat astazi de judecatori si a declarat ca nu isi aminteste ce s-a intamplat in timpul si dupa accidentul de circulatie soldat cu decesul a trei persoane din familia Dragoste. Hilote a spus ca a urcat la volanul autoturismului marca Porsche Cayenne, proprietate personala, dupa ce a consumat vin cu niste parteneri de afaceri, la o masa privata, si a baut si aproximativ 130 de grame de whisky.

Inculpatul le-a mai povestit judecatorilor ca isi aminteste doar ca intrat in depasire in apropierea hotelului Napoca si ca s-a trezit abia la spital, in timp ce vorbea cu politistii care i-au comunicat ceea ce s-a intamplat. Hilote sustine ca masina pe care a lovit-o si in care se gasea familie Dragoste a iesit din parcarea hotelului. Rudele victimelor sustin, insa, ca acest lucru este practic imposibil, deoarece familia Dragoste se indrepta spre spital, pentru ca Ioana, fiica avea o entorsa.

Omul de afaceri a vorbit in fata instantei si despre despagubirile de 420 de mii de euro cerute de rudele victimelor. Hilote a spus ca este gata sa plateasca 120 de mii de euro, in rate, un avans de 25 % pe loc, iar pana la sfarsitul anului ar putea plati toti banii. Rudele familiei Dragoste au refuzat oferta si spun ca asteapta ca instanta sa se pronunte.

Avocatii lui Gabriel Hilote au cerut expertize suplimentare pentru a stabili dinamica autoturismelor implicate in accidentul din 19 octombrie si pentru calcularea alcoolemiei.

Comentarii Facebook