Haos în Primăria Cluj-Napoca! Au schimbat după două zile regula sensului unic de pe Dragalina: ”Să vă fie rușine! Vă dăm în judecată!”


Strada Dragalina a revenit la trafic în ambele sensuri, după ce Primăria a anunțat că se va circula numai pe sensul strada Horea - cartierul Grigorescu.

Aș dori sa aflu cine și de ce a hotărât reluarea circulației pe strada Dragalina în ambele sensuri la nici 2 zile de la comunicatul primăriei prin care se revenea la circulatia in sens unic”, se întrebă un locuitor

Altcineva acuză că pe strada Mamaia locuiesc angajații Primăriei, iar aceștia sunt favorizați: ”Fantastic! nu-mi vine să cred că se întâmplă așa ceva! La cateva zile după ce s-a reluat circulatia pe sensul unic s-a revenit la circulația pe ambele sensuri pe Dragalina. Este inadmisibil așa ceva. Cică s-au plâns de pa Mamaia că e zgomotoasă piatra cubică. Păi haideți pe Dragalina și ascultați circulația în ambele sensuri cu camioane și autobuze și trotuar de 80 cm în unele locuri. Case cu ziduri crapate, zgomot infernal de la 5 dimineața până la 10 seara. Vom depune toata strada o Petiție la Primărie, iar dacă nu se revine va vom da în judecată pentru distrugerea voită a caselor noastre, nemaivorbind de trepidații, care vor duce la alunecarea dealului peste noi (pt că de aceea e sens unic aici, a venit dealul peste noi în 1980 și nu numai). Să vă fie rușine!! Știm că pe strada Mamaia locuiesc mai mulți care lucrează la Primărie. Probabil că de aici bate vântul”.

Dacă pe strada Dragalina era sens unic spre cartierul Grigorescu, pe strada Mamaia se circula dinspre podul Napoca spre strada Horea. Ei bine, oamenii de pe strada Mamaia au explicat că strada este prea îngustă și nu se poate ieși pe streada Dragalina fără să o lovești.

Dacă cei de pe Dragalina vor sens unic, cei de pe strada Mamaia aveau reclamații

Decizia Primăriei de a institui sens unic pe strada Dragalina pare a fi luată pe genunchi, pentru că a fost schimbată în numai 2 zile. Acest lucru arată că nu a fost studiată prea mult.

,,După redeschiderea spre circulatie a mașinilor pe str.Mamaia am observat ca nu se respecta limita de viteza de 30 km/h. Mai mult de atat nu mi se pare o idee buna de a bloca strada Dragalina doar pentru autobuze(care si asa circula rar), iar pe Mamaia sa fie redirecționate toate mașinile(a se tine cont de piatra cubica).

Din cauza aceasta zgomotul produs de masini e si mai mare decat era înaintea lucrărilor. Așa cum s-a mai reclamat și de alți locatari, rog prin aceasta sesizare reinstaurarea circulatiei pe ambele sensuri pe str.Dragalina, pentru a reduce măcar traficul zgomotos de pe str.Mamaia.”

,În prima zi după deschiderea circulație pe strada Mamaia se poate observa ca nici o masina nu respecta limita de viteza de 30 km/h. Fiind piatra cubica pe strada zgomotul provocat de masini este deranjant si cu geamurile închise.

Pe perioada verii cand se mai sta cu geamul deschis va fi si mai zgomotos, pe langa zgomot mai este si praful ce se ridica după fiecare masina care trece, acel praf ajungand in casele noastre.

Va rugam sa faceți ceva pentru ca nu este o situație deloc plăcută pentru locatari. Va rugam sa reveniți cu circulatia pe ambele sensuri de pe strada Dragalina si sa interziceți accesul pe strada Mamaia cu excepția riveranilor si mașinilor electrice ce pot incarca la cele doua stații de pe stradă”, au reclamat locuitorii din zonă.


Comentarii Facebook