Haos în autobuzul Fany pentru elevi, care leagă Câmpia Turzii de Turda. Adulții îl folosesc ca mijloc de transport - FOTO


Un elev a reclamat faptul că autobuz de tip ”convenție”, al celor de la Fany, care trebuie să asigure transportul pentru elevi între Câmpia Turzii și Turda, este ocupat de adulți. 

Așa arată convenția de dimineață a elevilor pe ruta Turda – Câmpia Turzii gestionată de Fany. Părinții stau liniștiți acasă știind că copiii lor ajung în siguranță la școală, pe când autobuzul nici nu ajunge și la Liceul Tehnic Turda și Colegiul „Emil Negruțiu”. E plin de persoane care nu au ce căuta în această convenție și elevii stau în picioare, riscând să se răcească. Elevii cer modificări în acest sens!

Câmpia Turzii- Turda, convenția de elevi de la ora 07:10. Această rută trebuia să ajungă atât la cele două licee menționate mai sus, cât și în față la LMV. Alis îi lăsa chiar în fața liceelor pe elevi, excepție la Chimie 1 unde stația era la trei mocani. În prezent autobuzul duce doar în față la LMV și se ajunge foarte târziu, pe la 07:57. Deci elevii de la Colegiul Tehnic și de la Emil Negruțiu nu ajung la prima oră”, a transmis un elev.

În această dimineață, de exemplu, autobuzul respectiv era undeva pe malul Arieșului, la ora 7.56. ”În acest moment suntem pe mal și nici cei de la LMV nu vor ajunge la timp la ore”, a mai precizat un elev, citat de Turdanews.ro.

Comentarii Facebook