Biciclist amendat cu aproape 1800 de lei de un polițist, care a fost totuși blând: ”Vine 1745 de lei (875 de lei în 15 zile)” - VIDEO


Un biciclist a fost amendat cu 1800 de lei de un polițist, care a verificat mijlocul de locomoție. Polițistul a fost blând și pentru două abateri a aplicat numai avertisment. 

Pentru lipsă documente ați primit avetisment, pentru lipsa sistemului de avertizare sonoră aveți o sancțiune de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), pentru lipsa elementelor fluorescent-reflectorizant de la nivelul spițelor, sancțiunea este de 870 de lei (435 de lei în 15 zile), iar pentru lipsa elementului fluorescent-reflectorizant de culoare roșie din spate avertisment. 

În total 12 puncte de amendă, ori 145 de lei vine 1745 de lei (875 de lei în 15 zile)”, a precizat polițistul.

Biciclistul a spus că a fost amendat la ora 13.00 și că este lumină, deci nu are nevoie de sisteme reflectorizante. ”Eu am lumini pe bicicletă și acum este zi, nu am nevoie de sisteme reflectorizante”, a spus acesta.

Nu este clar unde s-a petrecut incidentul, dar polițistul a aplicat prevederile legii.

În ultima vreme s-au întețit controalele care îi vizează pe bicicliști. În Cluj-Napoca au fost aplicate deja zeci de amenzi bicicliștilor care circulau pe trotuar. 

Comentarii Facebook