Grup de tâlhari, prinși de polițiștii clujeni. Au atacat o persoană cu spray lacrimogen pentru a-i fura geantaPolițiștii clujeni au depistat, azi-noapte, trei persoane, două dintre ele minore, acuzate de comiterea unei tâlhării.

La data de 17 mai a.c., în jurul orei 01:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1 Poliţie, au depistat trei tineri, de 12, 14 şi 21 de ani, din Corneşti, Gherla şi Bonţida, imediat după comiterea unei tâlhării”, informează IPJ Cluj

Cei în cauză, aflându-se în parcul I.L. Caragiale, au sustras geanta unei persoane căreia i-au pulverizat spray iritant lacrimogen în faţă.

În urma sesizării, poliţiştii au reuşit în scurt timp să îi depisteze pe cei trei în Piaţa Gării, bunul sustras fiind recuperat.

Cei trei au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Totodată, în privinţa celor doi minori, poliţiştii au constatat că figurează în bazele de date ca urmăriţi naţional, fiind plecaţi de la un centru de plasament fără încuviinţare.

Comentarii Facebook