Greu cu CIVILIZAȚIA la Cluj! Ce mai aruncă clujenii la tomberon? - FOTO

 

Clujenii au pretenția, de multe ori justificată, ca Primăria Cluj-Napoca, beneficiarul fondurilor din taxe și impozite, să își facă mai bine treaba. Lucrurile nu s-au la fel și de cealaltă parte.

 

Un clujean a realizat o serie de fotografii cu o ghenă de gunoi din Grigorescu, unde oameni consideră că pot arunca orice. Pentru deșeuri de pe șantier ar trebui închiriată o ghenă de la firmele de salubritate, iar deșeurile ar fi duse la groapa de gunoi. Puțini sunt cei care fac acest lucru iar deșeurile ajung să se adune în jurul toberoanelor. 

 

Aveti atasat poze cu containerele de gunoi de pe  aleea dintre str. Al.Vlahuta si Rousseau, la blocul Lama F. Aici zi de zi se depoziteaza reziduri de santier, mobilier vechi, zdrente, copaci taiati, iarba cosita. Asa arata in jurul containerului de gunoi. Locatarii de la Lama F arunca si bidoanele de muraturi cu lichide  in container. O aveti pe femeia care a golit bidonul de varza cu lichid cu tot in container. Asta dupa ce Primaria i-a binecuvantat cu o alee de asfalt si banci pe bani publici” ne-a relatat M.J.

 

Cu siguranță zeama de varză aruncată se va scurge din mașina de gunoi direct pe asfalt, iar alți clujeni vor fi nemulțuiți de servicii.

 

Comentarii Facebook