Gore avea 28 de plangeri de viol depuse la politie: "Nu am fost de acord sa imi faca dragoste in gura si m-au reclamat" - VIDEO


Marius David, zis Gore, a avut in anii '90 zeci de plangeri de viol depuse la politie pe numele lui, dar a scapat pebntru ca "fetele" isi retrageau sesizarile, de frica.

Intr-o emisiunea "Nopti Albe cu Stefi" de la postul de televiziune ONE TV Cluj, Gore a spus ca el nu a obligat pe nimeni sa intretina relatii sexuale cu el.

"28 de plangeri de viol au fost depuse la politie pe numele meu. Dar nu sunt violuri! Sunt violuri false. De felul asta sunt: femeile voiau sa mearga cu mine sa dormim cumva, sa imi faca dragoste in gura sau ceva de genul asta si pentru ca nu eram de acord ma reclamau pentru viol, dar eu nu eram de acord pentru ca nu voiam sa am legaturi sexuale cu ele. De altfel nici nu am cum pentru ca sunt impotent", a spus Gore.

"A fost o scurtare de preludiu. Ele m-au luat. Nu am avut cum sa recunosc faptele la politie pentru ca nu sunt vinovat. Ele m-au luat si pentru ca nu am vrut sa am legaturi cu ele, nici nu am putut m-au reclamat. Eu nu mai am erectie de 5-6 ani. De altfel, eu nu iubesc femeia si femeile, eu iubesc televiziunea, spectacolul show-ul", a mai afirmat Gore.

Temutul interlop si-a taiat gatul cu un cutit, joi, 24 martie, pe Calea Manastur, provocandu-si rani superficiale.

El a fost dus la UPU Cluj, dar a refuzat sa primeasca tratament asa ca a fost internat la Clinica de Psihiatrie, deoarece era intr-un episod de delir.

 

Citeste si...

Gore si-a taiat gatul pe Calea Manastur! - VIDEO EXCLUSIV

Gore a fost internat la Psihiatrie!

Comentarii Facebook