Gestul plin de OMENIE al unei femei din Cluj! A găsit o borsetă cu peste 20.000 de lei în tren și a făcut ce se cuvine


O doamnă de bună-credință care a călătorit cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca a anunțat marți echipajul mixt aflat pe peron, despre faptul că o persoană a uitat într-un vagon o borsetă. Pe lângă documente personale ale unui bărbat, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.

Echipajul, format din agentul șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă a găsit borseta în locul indicat de doamnă. 

Pe lângă documente personale, în borsetă se aflau peste 20.000 de lei.

Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, însă dacă activitățile decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș.

Asta s-a și întâmplat. Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost  identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior.”, au transmis cei de la IPJ Cluj.

politie.jpeg

Comentarii Facebook