Cod Portocaliu de viscol și ninsori în zona montană a județului Cluj. Vezi și prognoza meteo pentru următoarele patru zile


O avertizare meteo Cod Portocaliu de viscol și ninsori abundente a fost emisă joi, 2 februarie, dis de dimineață pentru zona de munte a județului Cluj. Totodată, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, 1 februarie, o atenţionare nowcasting Cod Galben de viscol în zona de munte a județului Cluj, atenționare valabilă până vineri. 

Avertizarea este valabilă pentru ziua de joi, în intervalul 6:40-12:00. Avertizarea se va manifesta în zona: județul Cluj, zona de munte de peste 1.800 metri. „Se vor semnala : ninsoare însoțită de vânt cu viteze la rafală de peste 90-100 km/h care determină scăderea vizibilității sub 50 m”, a transmis ANM.

Reamintim că zona de munte din județul Cluj se află și sub avertizare Cod Galben de viscol și ninsori până vineri, 3 februarie.

Vremea în următoarele patru zile, în Cluj-Napoca

Potrivit site-ului AccuWeather pe lângă ninsori vom avea parte și de ploaie.

Joi, 2 februarie, ploile își vor face simțită prezența în Cluj-Napoca, șansele de precipitații fiind de 81%. Maxima zilei va fi de 4 grade Celsius, în timp ce minima va fi de -2 grade Celsius.

Vineri, 3 februarie, cerul va fi în mare parte însorit. Maxima zilei va fi de 3 grade Celsius, iar minima de -2 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi așteptate câteva reprize de ninsoare.

Sâmbătă, 4 februarie, clujenii vor avea parte de ninsoare pe tot parcursul zilei, șansele de precipitații fiind de 75%. Pe timpul zilei vor fi așteptate 2 grade Celsius, în timp ce noaptea vor fi așteptate -9 grade Celsius.

Duminică, 5 februarie, vremea se răcește pe timpul nopții, fiind așteptate -12 grade Celsius, iar pe timpul zilei -2 grade Celsius.


Comentarii Facebook