Gelateria Bonta din Iulius Mall, orgasmul papilelor gustative (P) FOTO

 

Cu origine italiana adevarata si 100% naturala, Bonta este cea mai buna si cremoasa inghetata de pe piata din Cluj-Napoca. Aceasta poate fi savurata in Iulius Mall, in incinta Food Court -ului.


Gelateria a fost deschisa in 2009, iar secretul succesului se bazeaza pe reteta de inghetata folosita, care are cel putin 50% fructe, lapte sau iaurt. "Aducem totul din Italia, de la semipreparatul pentru inghetata pana la cafea si biscuiti. Am promis calitate italiana, asta oferim. Pastram standardele din multele  gelaterii deschise in Italia", spune Marinela Cuc, managerul Bonta.


Iar daca tii la silueta nu trebuie sa iti faci griji, inghetata Bonta nu ingrasa si este si foarte accesibila, preturile nefiind schimbate de la deschidere.


"Am hotarat, impreuna cu asociatii mei, sa nu facem rabat de la calitate in favoarea pretului. Nici lor si nici mie nu ni se pare corect sa nu folosim produse de cea mai buna calitate, daca stim ca inghetata noasta e mai buna cu acestea", spune Amedeo Buccella, unul dintre proprietarii Bonta.


Gelateria Bonta se bucura de asemenea si de popularitate, avand deja foarte multi clienti fideli. Sortimentele multiple de inghetata le ofera acestora sansa de a realiza combinatii cat mai delicioase.


Clientii pot gasi inghetata de la Kinder Bueno, la vanilie, tiramisu, kinder cereale, etc. Din aceste sortimente, 8 sunt de baza, iar restul se schimba in fiecare zi. Nu te poti plictisi niciodata de inghetata Bonta, in fiecare zi ai o noua posibilitate de combinatie”, ii lauda clientii gelateriei.

 

 

 

 


Comentarii Facebook